Standaard oplossing vs. maatwerk

Software Developement

Een softwareapplicatie die naadloos aansluit op de wensen van de gebruiker

Waar een standaard oplossing alleen niet voldoet

Zoekt u een specifieke softwareoplossing? Voldoen bekende standaardoplossingen niet aan uw eisen? Vraag ons om advies. West is zeer ervaren in het op maat ontwikkelen van applicaties, die naadloos aansluiten op de wensen van bedrijven en de gebruikers binnen uiteenlopende organisaties.

Belangrijke uitgangspunten zijn:

  • gebruikersvriendelijk;
  • schaalbaar;
  • multi-platform;
  • en betrouwbaar.

Waar mag u op rekenen?

Onze softwareontwikkelaars zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring met het ontwikkelen van software binnen (zeer) complexe omgevingen.

Onze expertise begint al bij het voortraject. Wij helpen u ook bij het opstellen van een business case en de IT-requirements (benodigdheden).

Tijdens de ontwerp- en ontwikkelfasen bewaken wij de kwaliteit en de waarde die voor de klant wordt gerealiseerd. Wij gebruiken Scrum, de beproefde Agile software-ontwikkelmethode.

In alle projectfasen wordt zeer nauwkeurig met u als opdrachtgever samengewerkt.

Wanneer is maatwerk nodig?

Bij de automatisering van bedrijfsprocessen moet soms een keuze worden gemaakt tussen een standaard of een maatwerkoplossing. Afhankelijk van uw wensen of bedrijfsactiviteiten sluiten standaard oplossingen goed of minder goed op de bedrijfsprocessen aan. Voldoet het bestaande software aanbod onvoldoende, dan lijkt maatwerk de enige oplossing.

Wat kost maatwerk?

Maatwerk software ontwikkelen vraagt een investering. Daar staat tegenover dat er veelal geen of minder licentiekosten betaald hoeven te worden. Om de investering zo laag mogelijk te houden maken wij indien mogelijk gebruik van open-source frameworks en modules.

Hierdoor blijft maatwerk beperkt blijft tot die functionaliteit(en) waarvoor geen standaard bouwstenen beschikbaar zijn. Zo krijgt u bij wijze van spreken een maatwerkkostuum voor een confectieprijs!

Een selectie van onze maatwerkprojecten

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt