Versnel innovatie met de Impulsum Group

Door specifieke IT oplossingen te ontwikkelen voor de unieke vraagstukken van onze klanten, ondersteunen wij ze met het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Lees meer over onze business units die hun expertise inzetten bij onze klanten.

West

Klantgeoriënteerd software engineering voor complexe bedrijfssystemen
Ga naar website

Nimbus360

Moderne managed hosting en digitale beveiliging gespecialiseerd in grote en complexe ondernemingen
Ga naar website

Neobis

Software oplossingen voor bedrijfsprocesautomatisering
Ga naar website

PuraSec

Verbind cyber security met mens, beleid en technologie
Ga naar website

Bedrijfscultuur en mensen

De Impulsum Group is ontstaan vanuit een samenvoeging van softwareontwikkelaar West IT Solutions en bedrijfssoftware implementatiepartner Neobis. Omdat wij als IT dienstverlener onze service van begin tot eind willen leveren, zijn hier in 2018 Nimbus360 en PuraSec aan toegevoegd en is daarmee de Impulsum Group ontstaan.
Met Nimbus360 helpen wij onze klanten aan hostingoplossingen, die naadloos aansluiten aan hun huidige of gewenste IT-omgeving. En met PuraSec bieden wij ondersteuning, advies en begeleiding op het gebied van cyber security. Mark van Deursen is naast CEO van de groep, als algemeen directeur betrokken bij het stellen van strategische doelstellingen van alle divisies.
De medewerkers binnen de Impulsum Group zijn allemaal ambitieus, hoog opgeleid, loyaal en gedreven om uitdagingen met twee handen beet te pakken. En van deze eigenschappen maken wij als groep graag gebruik om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Ons doel is om de beste IT-oplossing te leveren aan onze opdrachtgevers. Oplossingen voor specifieke vraagstukken die naadloos aansluiten op het huidige of gewenste IT-landschap van de organisatie. Of dit nu gerealiseerd wordt op basis van bestaande software of nog geheel ontwikkeld moet worden met bewezen technieken of via innovatieve methoden. Wij gaat tot het uiterste. Sjaak Tuwanakotta is namens de Impulsum Group binnen alle divisies uw aanspreekpunt als commercieel directeur.

Kernwaarden & DNA

  • Veilige werkomgeving
  • Kennis delen
  • Samenwerken en inclusief
  • Eerlijk en transparant
  • Kom altijd de afspraak na
2
Kantoren
600+
Projecten
35
Jaren in bedrijf

Wij maken graag kennis met u, om uit te zoeken hoe we kunnen samenwerken

Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Dan horen wij graag van u voor een nadere kennismaking.